ABONE GİRİŞİ  |  RSS  |  ENGLISH

HABERLER

PORTFÖY DUYURUSU

05.10.2022

Değerli Müşterilerimiz,

AGE Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş. olarak uzun yıllardır Siz’lere elektrik enerjisi tedarik hizmeti sunmaktayız. AGE Enerji tedarik hizmetini her zaman şeffaflık ilkesi ile müşteri odaklı olarak sürdürmektedir.

Sizlerin de malumunuz olacağı üzere, son dönemlerde yalnızca ülkemizde değil dünya genelinde elektrik enerjisine girdi teşkil eden emtia fiyatlarındaki öngörülemeyen hızlı yükseliş elektrik enerjisi maliyetlerinin dolayısıyla elektrik fiyatlarının yükselmesine neden olmuştur. Konu ülkemiz genelinde değerlendirildiğinde; aynı şekilde elektrik enerjisi fiyatının belirlenmesinde önemli bir role sahip olan doğal gaz ve ithal kömürün küresel piyasalarda fiyatlarının yükselmesiyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de elektrik enerjisi maliyetleri ciddi oranda yükselmiştir.

Maliyetlerde süregelen bu artış sebebiyle, Aktif Enerji Birim Fiyatlarının hesaplanmasında kullanılan Piyasa Takas Fiyatları (PTF) bir önceki senenin ortalamasına oranla %412 olacak şekilde yükselmiştir. Mevcut piyasa enerji maliyetlerindeki bu öngörülemez artış fatura birim fiyatlarının da yükselmesine sebep olmuştur.

Özel enerji tedarik şirketlerinin maliyetlerine ve dolayısıyla fatura birim fiyatlarımıza yansıyan bu artışlar henüz "ulusal enerji tarifesine" yansıtılmamıştır ancak yansıtılması da kaçınılmaz görünmektedir. Buna bağlı olarak da hali hazırda çalışmakta olduğumuz siz değerli müşterilerimizden bir kısmının tüketim profilleri göz önünde bulundurulduğunda ağustos ayı itibarıyla bizler gibi özel enerji şirketleriyle çalışmak yerine, “Ulusal Enerji” tarifesi üzerinden enerji tedarik etmeleri kendileri adına daha karlı olabilecektir.

Her zaman öncelikle “enerji danışmanı” olarak çalışmayı ilke edinmiş, arkasında güvenle inşa edilmiş yarım asırlık AGE markasını bulunduran bir kurum olarak; Siz değerli müşterilerimizi enerji sektöründe yaşanan bu gelişmeler ışığında bilgilendirmek istedik.

Bu kapsamda tüketim noktalarının mevcut durumuna göre sözleşme döneminden önce portföyümüzden çıkmak isteyecek müşterilerimizin “Ulusal Tarifeden” elektrik alabilmeleri için gerekli işlemleri konusunda, herhangi bir sözleşmesel yaptırım uygulamamak suretiyle kolaylık sağlayacağımızı sizlere saygıyla duyuruyoruz.

Bu süre zarfında “Ulusal Tarifeye” gelmesi olası bir zam durumu ile birlikte sunduğumuz hizmetin yeniden daha avantajlı olması durumunda; Sizlerle ivedilikle iletişime geçip, sözleşmelerimizi yenileyerek avantajlı enerji tedariğimize devam edebileceğimizi de bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Age Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.
SİTE İÇİ ARAMA
Tüm Hakları saklıdır © 2010 AGE ENERJİ Tahran Caddesi No:19 06700 Kavaklıdere/ANKARA
Tel : (0 312) 312 468 82 40 Faks : (0 312) 468 82 49